ماموریت جشنواره

نوشته شده توسط Super User on . Posted in Uncategorised

 

       ماموریت:

 بهبود سیستم سلامت غذا در مراکز توزیع غذا، با ایجاد زنجیره سلامت غذایی؛ متشکل از صنایع کشاورزی تولید‌کننده مواد اولیه، صنایع غذایی پیشرو در تولید محصولات سلامت، رستوران‌ها و مراکز خدمات غذایی متعهد به سلامت و در نهایت مصرف‌کنندگان (شهروندان و سازمان‌های‌های دریافت‌کننده خدمات غذایی).

لذا واحد‌های کشاورزی، صنایع تولید کننده مواد اولیه، رستوران ها و کترینگ ها نقش سازنده‌ای به‌عنوان واحد‌های استراتژیک در پیشبرد اهداف طرح سلامت غذا، خواهند داشت.